Balkon Mobilyası ve Çay Seti

22-11-2022 17:05
Balkon Mobilyası ve Çay Seti
Balkon ve teraslarda yepyeni yaşam alanları kuruluyor, balkon mobilyası ve çay seti modelleri incelikleriyle yoğun ilgi görüyor. Evlerde hatta kurumsal yaşama hizmet eden yapılarda geniş balkonlar ve teraslarda ekstra alanlar yaratılıyor. Türkiye’de yaygın bir balkon kültürü bulunuyor. Evde vakit geçirenler özellikle ilkbahar, yaz ve sonbahar dönemlerinde güneşin en tatlı saatlerinde hafif esen rüzgârı hissetmek için balkonda keyif yapıyor. Güzel havaların tadını çıkarmak için balkon mobilyası ve çay setleri üç parçadan oluşan modern çizgilere sahip konforuyla ve lüks görüntüsüyle öne çıkan zengin bir seriden oluşuyor. Sade, desenli, çiçekli, otantik, geleneksel, modern tüm takımlarda lüks hissediliyor, konfor daha ilk andan kullanıcıları yakalamayı başarıyor. İster balkona ister terasa ister kış bahçesine koyun, her yerde çay setlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Balkon Mobilyası Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Balkon mobilyası ve çay seti takımları seçiminde asla acele etmemelisiniz. Uzun vadeli düşünmeli, kendinizi oluşturacağınız konseptin içinde görebilmelisiniz. Balkon mobilyası modelleri şimdiye kadar hep bambu ya da plastik odağında tasarlanıyordu. Ancak modern zamanda bu kural yıkılıyor, Dekorazi tasarımcılarının doğal ahşapları öne çıkıyor. Dekorazi, balkonlara ahşabın doğal şıklığını taşıyor, dayanıksız ve ucuz görünen takımları uzaklaştırarak kullanıcılara modern şıklığı en lüks şekilde sunuyor. Peki, balkon mobilyası ve çay seti seçiminde nelere dikkat etmelisiniz? Hadi size uzmanından tüyolar verelim.

  • Kullanım alanınızı mutlaka hesap etmelisiniz. Geniş bir teras ya da balkonunuz olabilir ancak yine de ölçü almalısınız. Bu sayede yaşam alanınızda ferah ama işlevsel keyif köşeleri yaratabilirsiniz.
  • Nasıl bir mobilya ya da çay seti istediğinizi ve hayal ettiğinizi düşünün. Balkonunuzda görmek istediğiniz görüntü için en doğru tasarımı bulmaya çalışın.
  • Mobilya seçiminde önce görselliğe önem verir sonra dayanıklılık ve konfora bakarız.
  • Balkon mobilyası ve çay seti seçerken hepsine aynı anda bakmalısınız. Mobilyanızın estetik ve konforlu olmasına özen gösterebilir, bu kriterleri tek takımda bulabilirsiniz.
  • Malzemeyi asla es geçmeyin. Balkon mobilyasının malzemelerini öğrenin. Genellikle bir kanepe iki berjerden oluşan takımlar ahşaptan tasarlanır ancak hangi ağacın kullanıldığını öğrenmeniz kalite konusunda size ipucu verecektir.
  • Renk ve desen zenginliğine dikkat edin. Görsel uyum uzun vadeli zevke hitap etmelidir.
  • Acele karar vermeyin, renklere ve desenlere sakince bakıp seçim yapın. Desen seçiminde zihninizi yormayacak modellere yönelin.
  • Döşeme kumaşının silinebilir, temizlenebilir olmasına dikkat ederek kalıcı bir estetiği balkonunuza taşıyabilirsiniz.

Dekorazi ile Balkon ve Teraslarınızda Çay İçme Lüksü Bambaşka

Dekorazi akıllı alışveriş mottosu ile ilk günden bu yana mobilya ihtiyacında geniş bir yelpazeyle hizmet veriyor. Bahçe mobilyası ve çay seti kategorisinde zamanın ötesinde çağdaş tasarımlar sunan  Dekorazi, cezbedici indirimler ile alışverişe keyif katıyor. Kaliteli, estetik, lüks, işlevsel ve modern desenlere sahip balkon mobilyası takımlarını cezbedici fiyatlarla satın almak için fırsatları kaçırmayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.