Mutfaklarınızda Kullanacağınız En Kullanışlı Masa Takımları

10-02-2023 13:58
Mutfaklarınızda Kullanacağınız En Kullanışlı Masa Takımları
Mutfaklar, evin en işlevsel alanlarından biridir. Mutfaklar sayesinde yemek yapılmakta ve yiyecekler güvenli bir şekilde muhafaza edilmektedir. Bu kadar fonksiyonel olan mutfakların iyi bir şekilde dizayn edilmesi gerekmektedir. Mutfak dizaynı söz konusu olduğunda insanların aklına ilk olarak mutfak dolapları ve yemek masası gelmektedir. Mutfaklarda kullanılan yemek masası takımları genel olarak ahşaptan üretilen dayanıklı mobilyalardır. Bu mobilyaları bir kez satın aldığınızda uzun yıllar sizleri götürebilmektedir. Mutfak masaları sayesinde geniş mutfaklar işlevsel olarak kullanılabilmektedir. Mutfak için tasarlanan masalar genel olarak yemek odası takımlarında yer alan masalardan daha ufak boyutludur. Bunun nedeni mutfaklarda yemek için ayrılan alanların yemek odalarından daha küçük olmasıdır. Aşağıda farklı tip mutfaklarınızda kullanabileceğiniz birbirinden farklı yemek masası takımları yer almaktadır. Bu masa takımlarını inceleyerek kendi mutfağınız için en uygun olana karar verebilirsiniz.

Ahu Mutfak Masa Takımı

Ahu Mutfak Masa Takımı içerisinde bir adet ikili berjer ve bir adet de bench yer almaktadır. Bu sayede kalabalık bir aileye mensup olsanız bile mutfağınıza koyacağınız bu takım sayesinde yemeklerinizi rahatça yiyebilirsiniz. Yalnızca yemek için tasarlanmayan bu takımlar sayesinde kahvaltı da edebilirsiniz. Kahvaltılarınızı mutfaklarınızın rahat sandalyelerinde yapmak için bu takımı seçebilirsiniz. Takımda bulunan beyaz sandalyelerin sırt kısmı rahatlığınız için chester formda üretilmiştir. Tasarım açısından omurganıza uyum sağlayan sandalyeler sayesinde her öğün yemeklerinizi bu takımda yemek isteyeceksiniz.

Altınbaşak Mutfak Masa Takımı

Gold detaylar geçmiş yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da ön plana çıkmaktadır. Gold detayların yer aldığı mobilyalar arasında oturma grupları, yatak odaları ve yemek takımları bulunmaktadır. Yemek takımlarında kullanılan yemek masası ve sandalyeleri altın renginden nasibini almaktadır. Buna örnek olarak Altınbaşak Gold Mutfak masa takımı verilebilmektedir. Bu takım sandalyelerinin hem sırt kısmında hem de ayak kısmında yoğun olarak gold detaylar kullanmaktadır. Masanın üst kısmı mermer desenli olup mutfağınıza doğal bir aura katacaktır. Yemek masasının ayak kısmında ise sandalyeler ile bir bütünlük oluşturan gold renk hâkimdir. Eğer mutfağınızda ışıltılı bir görünüm arzu ediyor iseniz bu takımı satın alarak bu isteğinizi gerçekleştirebilir ve minimal bir yemek yeme alanı yaratabilirsiniz.

Aras Mutfak Masa Takımı

Beyaz, asırlardır mobilya ve duvarlarda sık kullanılan bir renktir. Beyazın kullanıldığı alanlarda huzur ve mutluluk tüm odayı etkisi altına almaktadır. Beyaz sayesinde insanlar yemek yer iken ailesine odaklanabilmektedir. İnsanların iç dünyasını aydınlatan beyaz, pek çok mobilyada kendisini göstermektedir. Bu mobilyalardan biri masa takımlarıdır. Aras mutfak masa takımı beyaz masası ve konforlu sandalyeleri sayesinde kullanıcılarının gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Bu takımı satın alarak sade bir görünümü mutfaklarınıza taşıyabilirsiniz.

Arya Mutfak Masa Takımı

Bir adet bench ve dört adet sandalyesi ile altı kişilik bir aileye rahat bir şekilde yeten bu takımı mutfaklarınızda severek kullanacaksınız. Takımın açık kahve renk tonu sizleri etkisi altına alacak ve masasının ahşap tablası ile bir uyum yakalayacaktır. Arya mutfak masa takımı sayesinde mutfaklarınızda aradığınız konfora kısa vadede erişebilirsiniz. Takımın hem masa hem de sandalyelerinin ayak kısımlarında beyaz bir renk tonu kullanılmıştır. Beyaz renk, tozu ve kiri kolay belli etmeyen bir yapıya sahiptir.

Ayışığı Mutfak Masa Takımı

Mutfağınızda kullanmak üzere bir masa takımı arıyor iseniz bu takımda ne gibi özellikler istediğinizi belirleyerek işe başlamalısınız. Eğer mutfağınızda istediğiniz takım 2022 yılına uyumlu olsun istiyor iseniz tercihinizi bu modelden yana kullanabilirsiniz. Ayaklarının uç kısmında gold detaylara yer verilen Ayışığı mutfak masa takımı sayesinde ışıltılı bir görünümü mutfaklarınızda bulabilirsiniz. Takımda iki adet uzun bench yer almaktadır. Hem benchlerde hem de sandalyelerde yumuşak bir kumaş kullanılmıştır.

Bade Masa Takımı

Eğer mutfaklarınızda yemek masasını koymak için düşündüğünüz alan dar ise tercihinizi yuvarlak masalardan yana kullanabilirsiniz. Yuvarlak bir masanın etrafında dizilen sandalyeler sizleri minimal bir oturma planına yönlendirmektedir. Bade Ahşap Mutfak Masa Takımı sayesinde en küçük mutfaklarınızda bile kullanabileceğiniz bir takıma sahip olabilirsiniz. Takımda yer alan sandalyelerin minder kısmı geleneksel bir kumaş ile renklendirilmiştir. Sandalyelerin sırt kısmı ise sade bir renge sahiptir.

 

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.